Houten Deuren

PVC, Aluminium of Houten deuren? Is dit nog steeds een sleutelvraag voor jou? Een normale en belangrijke beslissing uiteraard. En waarom nu net kiezen voor een houten deur?

Natuurlijke uitstraling

Houten deuren DeraWel eerst en vooral heeft hout nog steeds een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Een authentieke uitstraling die zelden gerealiseerd wordt met een PVC deur of een aluminium deur. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur van wat hij mooi vindt of niet, maar wie kan ontkennen dat hout een karakter- en klassevolle uitstraling heeft?

Houten deuren hebben zich al eeuwenlang bewezen

Hout heeft zich ook al eeuwenlang bewezen als duurzaam en betrouwbaar. En wanneer je een houten deur op een correcte manier onderhoudt dan kan deze gerust wel honderd jaar meegaan! In de natuur bestaat perfectie weliswaar niet, dus ook bij hout is de kans groot dat er enkele schoonheidsfoutjes zijn, zoals bijvoorbeeld, kleine gaatjes of kleurverschillen. Maar deze zijn zo opgelost!

Hout is isolerend

Een houten deur isoleert zeer goed dankzij zijn unieke celstructuur (zelfs tot 1770 beter dan aluminium!). Een voordeur bijvoorbeeld is een direct link met de buitenwereld en hier hoort een sterke isolator op zijn plaats. Een houten deur kan dus op de hele levensduur van je woonst heel wat energie besparen.

Een houten deur is de meest veelzijdige!

Gelakte Houten deur Meranti Hout is zeer veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. In hout is bijna alles mogelijk! Heb je glaspartijen in je houten deur zitten en wens je deze nog beter te isoleren. Dan kunnen de houten raamprofielen makkelijk dieper uitgefreesd worden.

Een kleurtje kiezen of vervangen is ook een haalbare karwei voor je houten deuren. Even schuren, en je geeft een nieuwe uitstraling aan je woning. Bij de start kan je ook kiezen in welke kleur je de houten deur wenst geleverd te krijgen.

Wens je eenĀ gepersonaliseerde offerte voor je Houten Deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Op zoek naar Professioneel advies voor uw Houten Deuren ?

Al meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst!

Stel jouw vraag hier Vraag nu een offerte op