Ramen

Ramen Limburg, schuco ramen limburg

PVC, hout of aluminium ramen? Vaak een lastige knoop voor iedere (ver)bouwer. Welk materiaal past het best bij de stijl van je nieuwbouw of bestaande woning? Welke voor- en nadelen heb ik bij elk type materiaal? Wat isoleert er beter?

Bij Dera komt u terecht bij een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in plaatsen van ramen en deuren. Neem de juiste keuze en vraag ons naar een professioneel advies op maat.

PVC Ramen

PVC Ramen zijn duurzame, weerbestendige en slagvaste ramen, zelfs bij koude.

Ze hebben een uitstekende thermische isolatie, met keuze uit circa 43 kleuren.

Met 3-voudige beglazing kan u zelfs een isowaarde van  0.8 kW behalen!

Hiermee hebben onze Schüco PVC ramen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze PVC Ramen →

Aluminium Ramen

Aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk, vragen geen schilderwerk en kunnen u samen het glas tot een isolatie waarde van 1.0 kW verwezenlijken. Aluminium biedt de perfectie voor het fabriceren  van ramen, met tal van kleuren. Wij werken met de profielen van Blyweert en Vanbeveren. In diverse uitvoeringen, strak, modern en stijl !

Onze Alu Ramen →

Houten Ramen

Houten ramen blijven klassiekers en zijn nog vaak het beste materiaal als het op isolatie aankomt. Houten ramen zijn tijdloos, behaaglijk en kleurrijk. Een nieuwe kleur aanbrengen is eenvoudig. En met de nieuwe lakken en beitsen die vandaag beschikbaar zijn, heeft u ook nog weinig moeite met het onderhoud. Deze klus zo geklaard!

Onze Houten Ramen →

Op zoek naar Professioneel advies voor uw Ramen ?

Al meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst!

Stel jouw vraag hier Vraag nu een offerte op