PVC Ramen

schuco pvc ramen, PVC ramen Schüco

Mooier wonen, de verwarmingskosten verlagen, de waarde van uw woning behouden… Er zijn heel wat goede redenen om verstandig te investeren in uw ramen. De nieuwe PVC ramen bieden vandaag veel meer dan vroeger.

Aantrekkelijk design

U hebt de keuze uit drie profielvormen waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw nieuwe ramen zowel binnen als buiten perfect af te stemmen op het karakter van uw huis.
Schüco PVC Ramen

Uitermate thermisch isolerend

De innovatie technologie van 5 isolatiekamers en een raamdiepte van 70mm zorgen voor een uitstekende thermische isolatie. Bovendien gaan we al verder met 6 kamerprofiel en een dikte van 82mm. Twee omlopende afdichtingsniveaus en het diep staande glas zorgen bovendien voor een lager energieverbruik.

Lange levensduur en milieuvriendelijk

De sterke, corrosiebestendige stalen profielen in het raamkozijn en in de vleugels zorgen voor stabiliteit, bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Het lage energieverbruik, de geringe CO2-emissies en de volledige recycleerbaarheid, zorgt voor een hoge milieuvriendelijkheid.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de gladde en weerbestendige oppervlakten zien uw ramen er ook na een aantal jaren nog steeds als nieuw uit – met een minimale inspanning op gebied van onderhoud en reiniging.

Bij Dera Ramen en Deuren kiezen we voor Schüco PVC ramen. Het Schüco-systeemconcept garandeert onze klanten een compleet aanbod voor de perfecte afwerking van gebouwen

PVC ramen: vormgeving en functie – een leven lang

  • Betere thermische isolatie
  • Extra veiligheid, paddestoelhaken
  • Een hoger comfortniveau
  • Fraaie vormgeving
  • Keuze uit 3 verschillende looks
  • Fabricage op maat

PVC ramen Schüco behoren tot de topklasse van raamprofielen, ontdek hier uw profiel en uitvoering

Naast PVC raamprofielen, heeft u ook keuze uit Aluminium ramen of Houten ramen.

Op zoek naar Professioneel advies voor uw PVC Ramen ?

Al meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst!

Stel jouw vraag hier Vraag nu een offerte op