AKTIE SCHÜCO PVC RAMEN

Schüco SI82 (6 kamerprofiel) aan zelfde prijs CT70 (5 kamerprofiel)

SCHÜCO pvc ramen

Corona CT 70

Onze pvc ramen worden reeds lange tijd met het profiel Corona CT 70 van Schüco gefabriceerd. Schüco staat garant voor duurzame raam-en deurprofielen met een hoge slijtvastheid, vormvastheid en kleurvastheid.

Schüco tilt met haar Corona CT 70 reeks PVC-raamsystemen tot een ongeëvenaard niveau. De CT 70-reeks bezit ondermeer uitstekende thermische isolatie-eigenschappen dankzij 5 kamers en doeltreffende dichtingen.

Met dit 5 kamer staal versterkt profiel halen we Isolatie waarden van 1.2—1.5 W/m²K en geluidswaarde van Rw48dB, inbraakwering klasse WK2, waar we ons van vele andere onderscheiden !

In combinatie met het zeer ruim aanbod in hulpprofielen maakt van Schüco de partner om eender welk project tot een gewaardeerd einde te brengen.

Schüco Corona SI 82

Omdat de vraag naar steeds betere isolatiewaarde met de dag stijgt hebben we vanaf nu besloten om ons gamma uit te breiden door het profiel Schüco SI82 toe te voegen aan zeer competitieve prijs.

Dit is een 6 kamer staal versterkt profiel met 3 dichtingen en een U-waarde van 1.0-1.2 W/m²K, met de mogelijkheid hierin 3-voudige beglazing te plaatsen.

Deze maken het mogelijk een Uw van 1.2W/m²K te bekomen en een geluidswaarde van Rw 47dB, inbraakwering klasse WK2.

DE BESTE ISOLATIEWAARDE VOOR PVC RAMEN!

We bieden een kleurenpallet van 43 kleuren die onderling combineerbaar zijn ! Met een strengere regelgeving in het vooruitzicht inzake isolatienormen, maakt dit van de SI 82 een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De Schüco Corona SI 82 reeks maakt het mogelijk om ramen te vervaardigen die voldoen aan de hoge eisen voor lage energiewoningen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Al naargelang de profielcombinatie en beglazing zijn Uw-waarden van 0,8W/(m²K) mogelijk.

[begin]

Op zoek naar Professioneel advies voor uw Ramen en Deuren ?

Al meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst!

Vraag nu een offerte op Stel jouw vraag hier